Hur älskar man sin nästa?

Häromveckan  utmanade jag mig själv i en videoutmaning. Jag ställde klockan på olika tidpunkter och tanken var att jag skulle spela in en video då där jag befann mig. Det funkade ganska bra och fick mig att komma igång lite mer med videoformatet. Jag utmanar mig på detta därför att jag behöver bli mer bekväm och erfaren när det kommer till att spela in videos och göra spontana inspelningar. Några kvällar under veckan hade jag en live-sändning dit man kunde skicka in olika ämnen. Jag pratade om alltifrån patriarkatet och kyrkan till hur man hör Guds röst. Sista live-sändningen under min utmanings-vecka avverkade jag frågor om hur man ska tänka som kristen kring vad som är ”rätt och fel”.

Istället för att ge ett tydligt svar på frågan hur man som kristen ska tänka vill jag hellre ge vägledning så att man själv blir mer trygg med var man själv står. Jag tror tiden då kyrkans representanter ska berätta hur andra ska leva och tänka är över. Jag tror istället att kyrkans framtid ligger i den andliga vägledningen. Att verka för att göra människor självgående i dem de är skapade till att vara. Det är också därför jag har skapat mitt företag. Jag tror vi behöver fler sätt att dela med oss av den vägledning som kommer ur ett andligt liv. De erfarenheter och perspektiv som föds ur ett andligt liv är värdefulla för alla människor oavsett vad man tror på.

 

Det var många som uppskattade mitt live och önskade att jag skulle dela det igen. Därför har jag lagt ut det på min youtube-kanal så att den ska kunna gå att ses i sin helhet så därmed kan jag också dela den här!

 

Hoppas den kan vara till glädje för dig!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s