låt det rasa…

Jag turnerar just nu med en föreläsning som heter ”hjälp, mitt hus rasar”. Det är en föreläsning som tar sin utgångspunkt i min livsberättelse och som sedan målar en bild av vad det innebär att vara människa och vilka behov vi har.

Några av de viktigaste gåvorna i mitt liv har kommit ur rasen.. när allt faller sönder och man inte vet vad som kommer hända efter raset. Det är smärtsamt och inte särskilt roligt och det är absolut inget man ska syssla med för nöjets skull. Men det kommer tider i livet då vi tvingas till de där punkterna då vi antingen får acceptera att dö en smula eller släppa taget och hitta livet igen. Livet på nytt, men troligen inte på samma sätt som innan. För när livet går sönder förändras allt och vi blir inte längre samma person. Efter ett ras bär vi på nya erfarenheter som gett oss fler perspektiv. Kanske har vi blivit visare, ibland stukade och troligen vunnit mer ödmjukhet.

Det är mycket man ska kunna och känna till som människa. Mycket man ska ta ansvar för och klara av. Men vi klarar inte av allting hela tiden. Det är ok att falla, det är ok att ställa sig vid sidan av och ta en paus, det är ok att vända håll eller lämna något helt och hållet. Vi måste våga det om vi vill leva helhjärtade liv – liv som pulserar och inte bara härdar ut.

Jag har börjat skriva nyhetsbrev som blir lite mer intima och mer riktade till dig som längtar efter att känna livet i dig pulsera igen. Det är ett hoppfullt nyhetsbrev som innehåller konkreta tips och utmaningar men också personliga erfarenheter. Om du skrivit upp dig på nyhetsbrevet kommer du få det under veckan som kommer. OM du inte skrivit upp dig för det får du en ny chans nu! Klicka här eller fyll i dina uppgifter i talongen längre ned i det här inlägget.

Den här gången handlar nyhetsbrevet om att se på livet ur ett kreativt perspektiv!

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s