Boka mig!

Enskild vägledning:

Jag öppnar nu upp för enskild vägledning! Kontakta mig via formuläret längst ned på sidan om du önskar existentiell eller andlig vägledning.

Ett samtal är 45-60 min långt och kostar 750kr ( du kan boka ett gratis provsamtal här ).

Föreläsningar:

Jag föreläser med utgångspunkt i WHO´s forskning kring den existentiella hälsan. Jag är utbildad teolog och existentiell vägledare och har egen erfarenhet av att leva med psykisk ohälsa. Under lång tid (20 år) levde jag med ett inre kaos av ångest och kamp. Jag förstod inte varför jag mådde som jag gjorde, jag hade ju ett bra liv?! Men en händelse från barndomen skapade en post traumatisk stress reaktion (PTSD) i min kropp och det var inte förrän jag var 24 år som jag kunde komma i kontakt med traumat och påbörja vägen till helhet. Jag berättade inte om mina känslor och tankar för någon människa, men jag utvecklade andra tekniker som höll mig ovanför vattenytan. Tekniker jag fick med mig från uppväxten i kyrkan och en miljö där de existentiella frågorna var levande. WHO har konstaterat att den Existentiella hälsan är den mest grundläggande av hälsodimensioner. Den avgör hur vi förhåller oss till vår fysiska, psykiska, sociala och ekologiska hälsa. Den existentiella hälsan handlar nödvändigtvis inte om en tro på en Gud eller en viss religion utan om hur du ser på livet och dig själv. I mina föreläsningar varvar jag min personliga berättelse med forskning om den existentiella hälsan som kan ge vägledning och redskap för hela ditt mående.

Rubrik: ”Från överlevare till livskonstnär”

Sjukhälsotalen ökar och kvinnor dominerar statistiken över utmattningsdiagnoser och smärtproblematik. Den psykiska ohälsan går allt längre ned i åldrarna och kräver större insatser och resurser. Ett av vår tids största hälsoproblem sägs det. 

Men tänk om det inte är något problem? Tänk om våra kroppar säger något grundläggande och fundamentalt om vår tillvaro, om mänsklighetens villkor?

En föreläsning där jag varvar information kring den existentiella hälsan med min livsberättelse och hur den existentiella dimensionen spelat en avgörande roll i mitt sökande efter helhet.

Rubrik: ”Kyrkan och #metoo”

Hösten 2017 kommer för många alltid förknippas med hur #metoo blev ett begrepp som skakade om västvärlden. För en del förändrades livet i grunden. I efterhand talar man om #metoo som början på en rörelse mot en ökad jämställdhet. Det finns ett före och ett efter #metoo hösten 2017. Jag har på uppdrag av Studieförbundet Bilda tagit fram ett samtalsmaterial som heter Kyrkan och #metoo. Det har som syfte dels att lyfta vad #metoo-rörelsen står för och vilka frågor som fortfarande är aktuella, dels att belysa hur vi kan arbeta med dessa frågor i kristna sammanhang.  Jag kommer gärna och föreläser om varför kyrkan ska bry sig om #metoo.

Predikar gärna om:

Nya sätt att vara kyrka – om att vara kristen på nytt sätt i en efterkristen tid

Kärleksrevolutionen – kretsloppet av Guds kärlek som helar och aktiverar

Predikaren – Allt har sin tid, om förnöjsamhet, livsglädje och meningen med livet

Pris och tillgänglighet:

Jag föreläser och predikar från norr till söder. Om det känns bra och jag har tid tackar jag JA. Skicka meddelande för att boka eller få prisuppgifter.

Skicka din förfrågan här.