”Det här är ingen självhjälpsbok som säger ”jag gjorde så här och nu är mitt liv perfekt och felfritt och kommer fortsätta så resten av mitt liv”. Det här är ingen framgångssaga där alla problem plötsligt försvunnit eller där jag via nya regelsystem lärt mig kontrollera mina känslor.

     Nej, det här är min berättelse om hur livet sällan blir som man har tänkt det och hur det kanske till och med kan vara själva definitionen av att leva. Det här är den handbok som jag många gånger önskat att jag hade haft tillgång till, en samling lärdomar och visdomar som hade gett mig tröst och vägledning för att kunna hitta min väg genom ödemarken. När jag var i femårsåldern var jag med om en händelse som påverkat hela mitt liv. Ett trauma som försatte min kropp i krisläge och som formade mig till en överlevare. Jag brottades med känslostormar och karga ökenlandskap inombords och lärde mig överleva på väldigt lite näring. Öknen är den plats där vi prövas och utmanas som människor och för att komma ur den behöver vi guider och en förståelse för var vi befinner oss. Det tog många år innan jag fick den hjälp jag behövde och på vägen har jag lärt mig väldigt mycket om vad det innebär att vara människa.

     Jag valde inte vildmarken, den valde mig – och det här är min reseskildring.”

Du kan köpa boken via e-bokhandlar eller genom att skicka mig ett mail!