Böcker

”Det här är ingen självhjälpsbok som säger ”jag gjorde så här och nu är mitt liv perfekt och felfritt och kommer fortsätta så resten av mitt liv”. Det här är ingen framgångssaga där alla problem plötsligt försvunnit eller där jag via nya regelsystem lärt mig kontrollera mina känslor.

Det här är en handbok för dig som längtar efter att bli mer än en överlevare. En livsberättelse som beskriver kampen men också möjligheten. Det här är min resa,
och jag hoppas att den kan inspirera dig att göra din.

Jag delar min livsberättelse utifrån en kristen livssyn för det är den kontext jag är uppvuxen i och som jag spenderat större delen av mitt liv engagerad i. Du behöver inte vara troende eller känna till någon religion för att ändå få ut något av boken. Den röda tråden är det existensiella per- spektivet som hjälpt mig genom livets utmaningar.

Kanske kan min vandring hjälpa dig en bit på vägen. Kan- ske kan den öppna en låst dörr eller vrida på ett perspektiv så att du ser horisonten. Ett kan du vara säker på: om du ännu inte funnit dina källor av liv, finns de fortfarande att finna.

     Jag valde inte vildmarken, den valde mig – och det här är min reseskildring.”

Provläs boken här!

Du kan köpa boken via e-bokhandlar eller genom att skicka mig ett mail!

(Kommer i nytryck inom kort!)

Kyrkan och #metoo

Det här är ett samtalsmaterial jag tagit fram tillsammans med Studieförbundet Bilda. Hösten 2017 kommer för många alltid förknippas med hur #metoo blev ett begrepp som skakade om västvärlden. För en del förändrades livet i grunden. I efterhand talar man om #metoo som början på en rörelse mot en ökad jämställdhet. Det finns ett före och ett efter #metoo hösten 2017. Samtalsmaterialet Kyrkan och #metoo har som syfte dels att lyfta vad #metoo-rörelsen står för och vilka frågor som fortfarande är aktuella, dels att belysa hur vi kan arbeta med dessa frågor i kristna sammanhang.  

Du får tag i materialet genom att kontakta din lokala verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Bilda. För mer info och kontaktuppgifter klicka här!