Om hopp & livskonst

 

Jag är utbildad teolog med ett brinnande intresse för kommunikation och existentiella frågor. Jag har alltid engagerat mig i arbeten som kretsar kring kreativitet och människor. Jag älskar att befinna mig där, i gränslandet mellan det praktiska och det teoretiska.

För dig som vill leva ett helt liv

Ett hopp och livskonst erbjuder existentiell vägledning i form av enskild vägledning, kurser, föreläsningar och nätverk för livskonstnärer. Är du redo för ditt nästa steg i livet eller behöver du ge dig själv tid att utforska hur det kan se ut? Jag har ett varierat utbud av tjänster som kan hjälpa dig nå din nästa blomstertid! Om du vill ta del av mitt utbud klicka vidare här.

Existentiell kommunikation

Att kommunicera svåra ämnen så att vanliga människor förstår är en konst och kräver en medveten strategi. Jag har lätt att se pontential och möjligheter i människor och verksamheter, därför erbjuder jag också tjänster som mediastrateg och verksamhetsutvecklare. Sedan tonåren har jag hållit på med digital kommunikation, jag har drivit blogg sedan 1997 och skapat sociala kanaler som på ett par år fått flera tusen engagerade följare. Jag kan hjälpa dig och din verksamhet komma igång med digital kommunikation. Om du vill anlita mig för att utveckla en strategi för din kommunikation, skapa digitalt content för din verksamhet är du välkommen att kontakta mig genom att klicka här.

Foto: Angelica Windolf

3 reaktioner på ”Om hopp & livskonst

 1. Hej!
  Roligt att Du kommer till Värnamo den 19 oktober. Eftersom det den dagen är fair-trade-fikadag så har vi i Sackeusgruppen smygit oss in och frågat Allianskyrkan in de vill göra kvällen till ett fairtradearrangemang. Det ville de Så nu hoppas jag att Du tycker att det är OK. Eftersom Allianskyrkan redan serverar rättvisemärkt kaffe så uppfyller de dagens villkor. Om vi får tre minuter att berätta om fair trade gör vi det, annars är det OK ändå. Se vidare http://www.fairtrade.se

  Väl mött!
  Iréne Johansson

  1. Hej!
   Ja vilken bra idé! Det ställer jag upp på till hundra procent! Vad roligt! Jag ser fram emot att få komma och besöka er i Värnamo!
   Allt gott!
   /Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s