Ett nytt kapitel, en ny tid

För lite drygt 3 år sedan la jag ned min blogg för att satsa mer på mitt skrivande. Det var dags för något nytt och året därpå tog jag ännu större steg i den riktningen.

Jag har strax skrivit klart min debutbok som kommer i höst och nu är också mitt företag i hamn. Det du läser nu är det första inlägget för en ny era.

De senaste åren har bestått av en stor omställning på många plan för mig. Det finns inte ett enda område som inte gått igenom en radikal förändring. Sen den där dagen då jag bestämde mig för att ta mitt största steg i tro. Nyåret 2016/2017 förändrade allt.

Jag lämnade allt den dagen. Det jag byggt upp av relationer, etablerade sammanhang där jag hade förtroenden och mina egna tankesätt som fram till den dagen begränsat både mig själv och Gud. Jag förlorade inte allt. Relationer och sammanhang finns kvar och många nya har tillkommit. Men mitt förhållningssätt till mig själv och det liv jag har att leva är för evigt förändrat.

Jag har lämnat kyrkan många gånger men Jesus har aldrig släppt taget om mig och jag har aldrig släppt taget om honom. När jag tog mitt ödesdigra steg var det närmare honom igen.

Närmare kärleken, närmare sanningen, närmare livet. Hur framtiden ser ut vet inte jag och det behöver jag inte heller. Jag vill leva här och nu. Följa kärleken mot ännu större frihet, mot mer lek, mer konst, mer av allt det härliga livet har att erbjuda.

Jag är inte färdig och det är som det ska! Välkommen att följa med mig på resan och låt kärleken starta en revolution i dig, i ditt sammanhang och i den här världen!


2 reaktioner på ”Ett nytt kapitel, en ny tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s